Maija Meurman
Olen Maija Meurman, pitkän linjan ammattilainen esteettisten hoitojen saralla. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja työskennellyt esteettisten sekä medikaalisten hoitojen parissa yrittäjänä vuodesta 2017. Teen esteettisiä sekä medikaalisia hoitoja todella monipuolisesti, joten kysy ihmeessä konsultaatiota Sinua kiinnostavista toimenpiteistä.
 Urani aloitin työskentelemällä sisätautien poliklinikalla sekä äitiys-ja lastenneuvolassa terveydenhoitajana. Olen työskennellyt lasten parissa myös lastenlääkäriasema Pikkujätissä. Rakastan lasten parissa työskentelyä, mutta esteettiset ja medikaaliset hoidot veivät mukanaan ollessani vuosia (2010-2017) plastiikkakirurgiaan erikoistuneessa yksityissairaala Siluetissa sairaanhoitajana. Työnkuva oli todella monipuolinen ja vahvisti, että tämä on se ala jolla haluan jatkaa sekä kehittyä.
Työssäni ehdottomasti parasta on, miten pienillä muutoksilla voi tehdä ihmiset onnellisiksi.
Vahvuuteni on hyvä esteettinen silmä. Näen helposti, mitkä hoidot tai toimenpiteet kullekin asiakkaalle parhaiten sopisivat. Kerron myös aina rehellisesti, mikäli jokin hoito ei asiakkaalle sovi. Olen helposti lähestyttävä ja oma itseni 🙂 Mikäli on mitään, missä voisin olla avuksi, laita whatsappia tai soita 044 506 4155.

Yhteystiedot

Sairaanhoitaja Maija Meurman 044 506 4155
Sähköposti: maijameurman@gmail.com

Otan asiakkaita vastaan Tikkurilassa osoitteessa Lummetie 1, 01300 Vantaa
(Kauneuskulma Säihkeen tiloissa) sekä Vantaan Kivistössä Sensuell Esteticin tiloissa, osoitteessa Syväkiventie 2, 01700 Vantaa. Minulle voi varata aikoja myös Helsingin keskustaan ( esim. botuliinihoidot siellä). 

Ajanvaraus

Ajanvaraus: www.timma.fi/stunning
tai Whatsapin kautta yhteydenotto! Vain osa ajoista näkyy Timmassa, teen myös paljon ilta-aikoja.