Sain kunnian osallistua Teoxanen kutsumana ( Teosyal täyteaineiden valmistaja) Monacoon AMWC-konferenssiin (Aesthetic & Anti-aging medicine world gongress). Tapahtumassa syvensimme osaamistamme esteettisten hoitojen maailmassa mm. täyteaineita koskien. Rakastan työtäni ja minulle onkin erittäin tärkeää päivittää osaamistani jatkuvasti.

Hoidot ovat kehittyneet hurjasti viimeisten vuosikymmenien aikana ja ongelmaan kuin ongelmaan on olemassa melko varmasti ratkaisu. Mikäli jokin seikka ulkonäossäsi häiritsee sinua, kannustan kysymään ilmaista konsultaatiota! Hoitovaihtoehtoja on valtavasti ja asiantuntija osaa suositella sinulle juuri sen oikean hoitotoimenpiteen. Parhaat ratkaisut ovat usein sellaisia, joita ei itse tulisi edes ajatelleeksi tai osaisi kysyä.

esteettiset hoidot vuonna 2022

Esteettisten hoitojen trendit vuonna 2022

Tänä päivänä trendi on se, että ilman veistä voidaan tehdä hyvinkin paljon ikääntymisen merkkien pyyhkimiseksi. Toinen trendi on, että ”Less is more”, vähemmän on todellakin enemmän. Esteettisillä hoidoilla ei tavoitella luonnotonta ja muovista lookia sekä ikuista nuoruutta, vaan päinvastoin halutaan näyttää itseltään ja ikäiseltään, mutta freesimpänä.

Uusinta uutta on, että ihon eri kerroksiin injektoidaan hyaluronihappoa eri pitoisuuksilla. Tämä tarkoittaa, että injektoitavat ( eli ihoon pistettävät) aineet ovat koostumukseltaan eri paksuisia. Näin varmistetaan paras mahdollinen lopputulos.

Allaoleva kuva demonstroi, miten ihon kudokset alkavat ”irtaantua” ja valua iän myötä. Näitä muutoksia voidaan paikata mm. täyteainehoidoilla. Näin aikaansaadaan hyvinkin näyttäviä kasvojen kohotuksia – ilman veistä. Esimerkiksi neljällä millillä täyteainetta saa jo erittäin suuria muutoksia aikaan.

Hyvä on myös huomoida, että esteettisillä hoidoilla ei korjata pelkästään roikkuvia kudoksia tai pyyhitä ikääntymisen merkkejä, vaan korjataan myös epäsymmetriaa. Nimestään huolimatta esteettiset hoidot eivät ole pelkkää ”estetiikkaa”, vaan niillä aikaansaadaan myös medikaalisia lopputuloksia. Erilaisia sairauksia, sekä synnynnäisiä ongelmia voidaan hoitaa tehokkaasti eri hoitomenetelmillä.

Erilaisia tekniikoita on myös tarjolla runsaasti. Esimerkiksi huultenmuotoilua voidaan tehdä täysin asiakkaiden toiveen mukaan, hillityillä ja hienovaraisilla tai näyttävämmillä muutoksilla.

Ennaltaehkäisy on jo A ja O

Huono uutinen on, että mikään ikääntymisen merkkejä ehkäisevä esteettinen toimenpide ei ole pysyvä. Edes leikkaukset eivät pysäytä muutoksia, eli leikkaus ei ole pysyvä ratkaisu. Hyvä uutinen kuitenkin on, että hyvissä ajoin aloitetut hoidot hidastavat ikääntymisen merkkien muodostumista huomattavasti. Eli kannattaa huomioida, että vaikka täyteaine-tai botuliinihoidot tulee uusia tietyin väliaijoin, hidastavat ne säännöllisesti otettuna uusien muutoksien muodostumista!

Ikääntymisen merkkejä pystyy siis ennaltaehkäisemään ajoissa aloitetuilla hoidoilla, konsultoin mielelläni näissä lisää. Ja hei, muistathan aina aurinkorasvan! Oli kesä tai talvi, pilvistä tai aurinkoista. Aurinko ja nikotiini ovat ihon pahimmat vanhentajat!

Lue lisää täyteainehoidoista!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *