Moderneilla täyteainehoidoilla voidaan korvata jopa kirurgiset toimenpiteet

Täyteaineita kasvoihin? Monelle ajatus täyteaineista kuulostaa varsin pelottavalta ja mieleen tulee ensimmäisenä luonnottoman näköiset ”ankkahuulet” ja amerikkalaiset housewife-sarjat, joiden päähenkilöistä sokea näkee otsallaankin, että tuskin mikään kasvoissa on luojan luomaa.

Missioni onkin murtaa nämä myytit, sillä hoidot ovat kehittyneet valtavasti ja nykyaikaisilla täyteaineilla saadaan täysin luonnollisen näköisiä lopputuloksia. Täyteaineilla voidaan muotoilla kasvoja ja häivyttää ikääntymisen merkkejä hyvin luonnollisesti. Lopputulos näyttää täysin Sinulta itseltäsi, mutta freesimpänä versiona! Ankkahuulet ovat historiaa, nykyään huulten muotoilulla haetaan pientä korostusta omiin piirteisiin ja kosteutusta. Sillä kyllä, kuivia huulia voidaan hoitaa nimenomaan niihin pistettävällä hyaluronihapolla!

Täyteaineita käytetään esimerkiksi ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen, huulten ja kasvonpiirteiden muotoiluun sekä lisäämään volyymia. Käytän täyteainehoidoissa useita eri täyteainemerkkejä, kuten esim. Juvederm, Restylane ja Revolax. Käytetty täyteaine valitaan yhdessä asiakkaan kanssa niin, että se vastaa mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeita.

Käyttämäni täyteaineet

Juvederm on ranskalainen täyteainesarja. Kaikki Juvederm-tuotteet ovat CE-merkittyjä ja FDA:n hyväksymiä täyteaineita. Juvederm täyteaineilla on ihoa elvyttävä, kosteuttava ja kohottava vaikutus. Juvederm täyteaineiden kesto on 8-12kk (12kk-18kk).

Restylane on ruotsalanen, maailman ensimmäinen ei-eläinperäinen, stabiloidusta hyaluronihaposta tehty FDA:n hyväksymä täyteaine. Tuotteilla on yli 23v. kokemus kliinisestä käytöstä. Valmisteella on tehty kymmeniä miljoonia hoitoja ympäri maailmaa. Restylane on tullut markkinoille 1996 , jonka jälkeen tuotteita ja hoitoja on kehitetty jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Erilaiset koostumukset kohottavat tai täyttävät ominaisuudet vaihtelevat  voimakkuudeltaan ja osa tuotteista on suunniteltu parantamaan ihon laatua ja kosteutustasapainoa.

Revolax on Etelä-Korealainen, ei-eläinperäinen hyaluronihappovalmiste, joka on tullut markkinoille 2016. Tuote on noussut suureen suosioon Englannissa sekä Ruotsissa.  Tuotteessa on käytetty uniikkia teknologiaa, mikä takaa tuotteen pysyvyyden.  Revolax perheeseen kuuuu kolme eri tuotetta, Revolax fine, Revolax deep ja Revolax Sub-Q. Tuote valitaan aina yksilöllisen tarpeen mukaisesti /asiakaskohtaisesti.

Mihin täyteaineita voi käyttää?

Monille tulee täyteaineista mieleen jo edellämainitut huulet, mutta nykyaikaisilla täyteaineilla vain taivas on käyttötarkoituksille rajana.

Ikääntyessä kasvot painuvat ikäänkuin kuopalle ja valuvat alaspäin, jolloin esimerkiksi poskiin syntyy tyhjää tilaa. Täyteaineilla voidaankin tehdä ihmeitä nuorekkaamman ilmeen palauttamiseksi. Kasvojen kohotus täyteaineilla on maailmalla valtava trendi, joka on vihdoin saavuttanut myös Suomen.

Täyteaineilla voidaan muotoilla kasvoja monin eri tavoin ja näin korvata jopa kirurgiset toimenpiteet. Täyteaineiden avulla voi poistaa kaksoisleukaa tuomalla tukea ja ryhtiä leukaan sekä leukalinjaan,

Suosittuja täyteainehoitoja ovat esimerkiksi:

Mitä eroa on eri täyteaineilla?

Eri osiin kasvoja käytetään hieman erilaisia täyteaineita; niiden elastisuudessa ja paksuudessa on eroja. Esimerkiksi leukalinjan muotoiluun käytetään paksumpia ja jämäkäpiä aineita kuin huuliin tai kyyneluriin.

Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa, jota kehoissamme on luontaisesti. Näin ollen ne ovat hyvin siedettyjä. Hyaluronihapon määrä vähenee iän myötä, joten täyteaineilla voidaan paikata tätä vajetta.

Ovatko täyteaineet turvallisia?

Täyteainehoito on hyvin tehokas, sekä turvallinen tapa muotoilla haluttua aluetta kun sen tekee ihonhoidon kouluttautunut ammattilainen. Käyttämäni täyteaineet ovat käyneet läpi todella pitkän tutkimus-ja kehitystyön, ennenkuin ne päästetään markkinoille.

Varmista aina, että esteettinen hoitajasi on terveydenhuollon kouluttautunut ammattilainen, esimerkiksi sairaanhoitaja. Valitettavasti täyteainehoidoista – toisin kuin esimerkiksi botoxista -ei ole laissa määritelty, kuka saa hoitoja antaa. Tähän on kuitenkin tulossa kiristyksiä.