Mitä on mesoterapia?

Nimestään huolimatta mesoterapialla ei ole mitään tekemistä mustalla nahkadivaanilla makaamisen ja terapeutille traumojen vuodattamisen kanssa- mesoterapia on terapiaa iholle!

Mesoterapiahoito on anti age-hoito, joka elvyttää ja uudistaa ihoa. Hoitoaineet injektoidaan ihoon sarjapistoksien avulla, mesopyssyä käyttäen. Kuulostaa hurjalta, mutta pelko pois – hoito on täysin turvallinen eikä lainkaan kivulias, hoito tuntuu pienenä pistelynä. Mesopyssyn avulla ihoon injektoidaan asiakkaalle räätälöity hoitoainecocktail, neulan syvyyttä, injektionopeutta ja aineen määrää säädellen.

 Mesoterapia on hoitomuotona hyvin luonnollinen; siinä käytetään ihossa luonnollisesti muutenkin esiintyviä yhdisteitä: vitamiineja, peptidejä, hivenaineita, hyaluronihappoa  ja antioksidantteja. Pistoksilla saadaan paikallisesti ihoon huomattavasti korkeammat pitoisuudet. Hoidossa voidaan käyttää myös aineita, jotka eivät muuten pääse ihon pinnan läpi.

Parhaat tulokset mesoterapiasta saadaan sarjahoitona, neljän- kuuden kerran käynteinä.

Millaisiin iho-ongelmiin mesoterapia auttaa?

Mesoteropia on erinomainen anti-age hoito, eli se ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Mesoterapia napakoittaa veltostunutta ihoa, tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kosteuttaa ihoa. Hoidettavia alueita ovat kasvot, kaula, dekoltee sekä silmänympärysiho.