Kuorinnat ja kemialliset kuorinnat

kemiallinen kuorinta

Valitsen kuorinnan aina asiakkaan ihotyypin mukaisesti. Erilaiset kuorinnat poistavat kuolleen ihosolukon kasvoilta ja kuorivat samalla myös syvemmältä ihoasi. Kuorinnat auttavat supistamaan laajentuneita ihohuokosia, poistavat mustapäitä  ja kuivattavat finnejä.

Kuorinta uudistaa sekä heleyttää ihoa ja se toimii parhaiten 3-5 kerran sarjahoitona. Kuorinta sopii lähes kaikille ihotyypeille. Erittäin herkkäihoiselle voidaan tehdä kevyempi kuorinta.On hyvä huomioida, että kuorinnan jälkeen ihosi saattaa hilseillä. Hoidon jälkeen on suojauduttava ehdottomasti auringolta.

ZO SKIN HEALTH kemiallinen kuorinta

ZO SKIN HEALTH edustaa ihonhoidon uusinta uutta ja terävintä kärkeä. Teho perustuu tarkkoihin tieteellisiin tutkimuksiin.

Zo Skin health-medikaalisen kauneudenhoidon tavoitteena on terve ja mahdollisimman hyvinvoiva iho. ZO Skin Health on laadukas ja maailmalla menestynyt medikaalinen ihonhoitosarja, jonka tuotteet on tarkasti kehitetty tutkimusten ja teknologian avulla. Tämän jälkeen ne ovat käyneet läpi laajat kliiniset kokeet. Menestys on ansaittu, sillä tämä happohoitojen edelläkävijä todellakin toimii!

Jos haluat apua iho-ongelmiin tai nuorekkaan, hehkuvan ja tasaisen ihon, on tämä sinua varten. Ennen hoitoa tehdään aina konsultaatio, jossa valitaan asiakkaalle juuri oikeat tuotteet.

Lue asiakkaani kokemuksia ZO SKIN HEALTH- kemiallisesta kuorinnasta!

Zo skin health kemiallinen kuorinta