Botuliinilla – joista tutuin kauppanimi lienee Botox- on pitkä historia lääketieteellisissä toimenpiteissä ja se toimii erinomaisesti myös esteettisenä hoitokeinona. Botuliini on monien kehon sairauksien hoitoon käytettävä lihasrelaksantti, joka hidastaa lihasten liikkuvuutta. Lihas on levossa, eikä se saa viestiä hermoilta supistua. Näin ollen ihosta tulee sileämpi, eikä ryppyjä muodostu.

Botuliinistä on apua mm:

  • Liikahikoilun hoidossa
  • Bruksismissa
  • Yläkasvojen ryppyjen ja juonteiden siloittamisessa
  • Migreenin hoitokeinona

Botuliinilla voidaan myös kaventaa kasvoja.

Vastoin yleistä harhaluuloa, botuliini ei ole täyteaine, eikä sitä näin ollen käytetä huulten täyttöön. ”Botox-huulet”-ovat siis täysin väärä termi! Ja jotta asia olisi hieman monimutkaisempi, kumoan äsken sanotun kertomalla, että itseasiassa botuliinia voidaan myös pistää huulen lihaksiin, ns. ”lip flip” hoitomuotona. Tästä lisää alla.

Lip Flip botuliinilla

Uusinta uutta huulten esteettisissä hoidoissa on ns. ”lip flip”, jossa botuliinia pistetäänkin huulten lihaksiin! Se ei kuitenkaan edelleenkään täytä huulia, vaan rentouttaa ylähuulta, kääntää sitä ylöspäin paremmin näkyville ja tasoittaa mm. ”tupakkaryppyjä”. Hoito sopii erityisen hyvin sellaiselle, jolla ongelmana on huulen kääntyminen sisäänpäin ja kadotessa hymyillessä. Lip flip ehkäisee ylähuulen kääntymisen ja tuo luonnollista täyteläisyyttä, ilman täyteaineita. Lip flipillä voidaan myös hoitaa ns. gummy smilea, eli ikenien liiallista näkyvyyttä.

Varaa aika botuliinihoitoon

Tällä hetkellä teen botuliinihoitoja Kauneusklinikka Ainolassa, Helsingin keskustassa, osoitteessa Kluuvikatu 5.

Ota yhteyttä sähköpostitse maijameurman@gmail.com tai puhelimitse/Whatsappilla numeroon 044-5064155, niin sovitaan Sinulle sopiva aika. Vastaan myös mielelläni mahdollisiin kysymyksiin.