Valitaan yhdessä Sinulle parhaiten sopiva hoito

Esteettiset ja medikaaliset kauneushoidot ovat ottaneet viimeisen 10 vuoden aikana valtavan harppauksen eteenpäin. Luonnollisuus on megatrendi, eikä osaava hoitaja edes suostu tekemään liioiteltua lopputulosta.

Tavoiteltu lopputulos näyttää ihan Sinulta itseltäsi – vain paremmalta! Medikaalisten ja esteettisten hoitojen tarkoitus on pyyhkiä kasvoilta väsymystä ja häivyttää asiakasta itseään häiritseviä ikääntymisen merkkejä.

Nuorekkaampi ja freesimpi ulkonäkö on mahdollista saavuttaa ilman kirurgin veistä, oli ikäsi tai ongelmasi mikä tahansa. Kynnys leikkauksiin on monella ymmärrettävästi suuri ja erilaiset pientoimenpiteet ovatkin erinomainen ratkaisu. Erilaisten täyteaineiden ihoa kosteuttavien tuotteiden, kuorintojen, botuliinin ym avulla voidaan tänä päivänä tehdä ihmeitä – vain vartissa, ilman minkäänlaista toipumisaikaa!

Valikoimiini kuuluvat lähes kaikki palvelut esteettisen kauneudenhoidon saralla. Teen myös yhteistyötä muiden esteettisen ja medikaalisen kauneudenhoidon ammattilaisten kanssa. Kysy ihmeessä lisää, autan mielelläni Sinua löytämään juuri oikean ratkaisun!

Lue lisää palveluistani: